VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 20 november 2009

Härligt med fredag

och några dagar som jag kan vara hemma. Hela dagar i hemmet är det inte tal om, men inte några praktikdagar i skolen eller tunga arbeten har jag framför mig i alla fall. När denna dag har gått har jag tre veckor kvar av min praktik och sedan dröjer det till nästa höst innan jag ska ut i skolans värld igen. Dessatre veckorna som jag har kvar kommer att bli mysiga för det närmar sig jul med advent, kyrkbesök och julpyssel, så jag tror att det kommer att bli jätteroligt.

Jag kom på att det var en del saker som ska hände de närmaste dagarna och då är det bra om jag kan bena upp dem lite, med en dag i taget och en sak i taget. Det är roiga saker, men det blir jobbigt när alla saker händer under flera dagar efter varandra. Ikväll ska jag passa mina syskonbarn och i morgonkväll är det tjejfest på gång. Vi är ett litet gäng tjejer som ska köra igång lite träffar varannan månad har vi bestämt. Det ska bli oerhört roligt att få till dessa träffarna. Det är min bästaste vän och hennes syster som börjat och sedan ska vi turas om och träffas hos varandra efter i morgon.

Det blev inget datorköp igår, men idag ska jag och maken köpa en ny laptop till mig och jag hittade en igår som duger till den blivande författaren. Jag behöver ingen dyr värstingdator, jag laddar inte ner musik eller spelar spel. jag bara skriver och surfar. Ja, vi får se vad det blir för en.Friday Comments

Spicecomments.com - Friday CommentsCattis

Inga kommentarer: