VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 17 november 2009

En dag kvar

tills bloggen fyller ett år. Över 600 inlägg har det blivit sedan dess och över 18000 besökare. Det är en fantastisk resa jag har fått förmånen att göra sedan jag flyttade in i bloggvärlden. Tänk att det kunde ge mig så många cybervänner som jag aldrig träffat och kanske inte kommer heller,men som finns här och ger mig så mycket glädje i mitt liv.

Tack till alla som läser min blogg.
Thanks Comments

Spicecomments.com - Thanks CommentsCattis

2 kommentarer:

www.malinrocaahlgren.com sa...

Vad härligt för dig att bloggen gör så mkt. KRAM

Bloggullet sa...

När jag började blogga för ungefär ett år sen, har glömt fira mitt ettårsjubileum, så trodde jag att alla hade bloggat jättelänge.

Och så började ni ungefär samtidigt som jag, lustigt.
Grattis till 1- årsdagen.
Kram