VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 7 november 2009

Det har löst sig.

Vi flyttar ner en våning till en annan lägenhet och stannar där inatt utan extra kostnad. Det kan inet bli bättre och lättare än så.

Gårdagen var otrolig på många sätt och vis. Magisk var ordet vi använde på kursens sista dag, som alltid känns lite vemodig för mig.
Det skriv in i det sista för mina skrivarkompisar.

Magiskt var det även för mig och mina flickor i Hyde Park där vi gick en promenad i lite drygt en timme. Vi tog bilder och hade det sååå roligt tillsammans

Detta fina privata hus ligger i Hyde Park

Det var verkigen magiskt i Hyde Park med.


Jag längtar redan tills jag kommer hit nästa gång.... nästa år hoppas jag.

På kursens sista timme kom jag på slutklämmen i min bok och även storyn i bok nummer två. Det är så häftigt att få uppleva detta tillsammans med andra som älskar att skriva.

Cattis

1 kommentar:

Milla sa...

Hej vännen!

Vad skönt att allt löste sig till sist!

Ha en fortsatt skön vistelse!

Kramizar Milla