VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 4 november 2009

Nu är jag salig både för min tur i London Eye och för mitt skrivande

Här är jag på väg till kursen idag på Waterstone som vi var på idag.Johanna coachade oss in i gestaltningens värld
Kursens timmar gick som vanligt fort och helt plötsligt var vi på väg mot London Eye. Där hittade jag den plats som jag drömt om i några veckor. Där jag vill få en fin bild till bloggen. Flickorna tog en massa kort på mig och det var mycket vackert runt omkring. Det som inte var snyggt var att texten hamnade över ansiktet. Det återstår att se hur jag eller någon annan kan lösa det.Här är vi på väg mot en häftig upplevelse

Vi satt i en sån här och åkte ett varv runt. Det tog cirka 35 minuter och det var fantastiskt vackert åt alla håll var vi än tittade. Ett håll var mot St Paul´s CathedralNu ska jag skriva lite som jag ska skicka till Ann som hon ska läsa innan min coaching i morgon.

Mer London i morgon alltså.

Cattis