VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 28 november 2009

Dukarna är manglade


och jag är lite piggare idag. Det är alltid lika jobbigt med de där tunga jobbiga dagarna för jag vet aldrig om de varar en dag eller fler. Så är ju livet och jag vet att jag ska leva i nuet och en dag i taget. Det är inte alltid så lätt och framför allt inte de jobbiga och tunga dagarna.

Ser ni så pigg och glad städtanten är på bilden. Så glad är aldrig jag när jag ska städa, men vi får se idag vad jag kan åstadkomma. Jag kan väl gå ett varv med dammsugaren i alla fall. Damma ett bord och ta fram advensttakarna. Vi har bytt fönster i huset och inga fönsterbänkar är på plats i de fönstren så vi har bara två fönster som jag kan sätta upp ljusstakarna i. Det ska jag nog orka idag.

Ikväll kommer mosters två älsklingar för deras mamma och pappa ska på fest så de ska sova här. Det blir en lugn och härlig kväll med dem och tidig sänggång tillsammans med dem.

Ha en härlig lördag och städa lugnt.

Cattis

2 kommentarer:

Malin sa...

Jag tog mitt adventsfixande i etapper och igår blev det äntligen klart. Hoppas du får en mysig lördag och en trevlig advent imorgon. Ska tillbringa större delen av helgen till att skriva ett inlämningsarbete, men innan jag fortsätter med det ska jag och maken åka en en sväng till stan och kika lite.

Kram M

AnnChristin sa...

Här blir det inte något städande och fejande idag. Har tvättat de gardiner som jag äntligen bestämde mig för att hänga upp i köket. Det är nog den enda platsen jag gör något fint till den första advent. Ska till min äldsta dotter som har jul-godis och jul-fika den här helgen. Resten av mitt stökande får bli när det blir tid över ända fram till jul. Jobbar man och ändå överlever får det bli så. Ta det lugnt bara. Julen är i hjärtat på vänner och inte i ett dammfritt hem. Ha det mysigt i kväll. Kram