VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 24 november 2009

Solen skiner

faktist lite, lite hos mig just nu. Man ska vara glad för det lilla eller?

Jag njuter av min dag och ska snart ut på en cykeltur med hundarna igen innan jag måste plugga lite till.

Cattis

1 kommentar:

Tina sa...

Hej vännen!!
Va skönt det lär med en cykel tur!! Jag borde verkligen komma igång med mina promenader igen..känns som jag inte har nån tid el ork nu när jag börjat jobba halvtid. När jag kommer hem är jag helt slut.. men när vädret tillåter brukar jag parkera bilen ca 30 min från jobbet sen går jag, så då blir det 1 tim/dag.. men nu har ju inte vädret varit det bästa..
Du frågade om mina bilder.. jag brukar googla =)
Ha en underbar fortsättning på veckan min vän.
Hoppas du mår bra!!Tack för din hälsning!! Blir såå glad =)
Kram Tina