VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 18 november 2009

GRATTIS BLOGGEN


Den fyller ett år idag och det känns lite magiskt. Nästan 19000 besökare och över 600 inlägg har det blivit. Det känns faktiskt stort för mig. Många underbara kommentarer från er alla som läser och har läst mina inlägg har jag fått till både inläggen och mina utmaningar. Mina utmaningarsom kommer från skrivpuff.
Jag har planerat ett litet inlägg m d tillbaka blickar och vad bloggen her gett mig detta år, men eftersom jag är så fokuserad på min engelskalektion kl 8 där min handledare från högskolan ska komma och syna mig gör jag det i eftermiddag när jag är lite mer avslappnad. Det blir då lättare att få med det jag planerat.Vissa firar årsdagar med tävlingar och annat, men jag har inte kraft till det utan mitt firande blir helt enkelt ett innehållsrikt inlägg om vad bloggen haft för sig under det året som gått. Hoppas det faller er i smaken när det kommer i eftermiddag. Nu ska jag kolla min planering införlektionen.

Ha en härlig onsdag

Cattis

7 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Grattis Cattis! Och vill också säga att din Londonbild är superbra, väldigt "du" och din ettåriga blogg:)

Kram Åsa

Jenny G sa...

Grattis! Det känns roligt att höra för en som just börjat blogga :)

Koneko sa...

Stort grattis, ser framemot ditt inlägg i eftermiddag!

Malin sa...

Grattis tjejen :)
Jag är så glad att jag hittat hit!

Kram :

Ulrica sa...

Grattis grattis grattis!!!

Anonym sa...

Grattis på 1-årsdagen!!!
Kramen
Chrissie

Cicki sa...

Grattis! Snart ska du se att det gått ett år till. Det är ju så kul med bloggen.....:-)