VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 30 november 2009

Blev ingen sömn idag

för jag kör med utröttningsmetoden. Jag ska hålla mig vaken hela dagen och sedan sova gott(hoppas jag) i natt. Jag och maken ska ner till Österlen till kompisar för att äta och ta hem en gris till frysen. Det blir nog svårt för mig att hålla mig vaken i bilen, men jag måste för min sömns skull. Jag längtar verkligen tills min praktik är slut och då jag har lämnat in nästa tenta. Jag funderar på att maila min handledare och be att få lämna in den v 51 istället för v. 50.

Vi ska åka till Gävle en vecka över julen och det ska bli så skönt att inte vara hemma och inte ha någon tenta som måste skrivas på. Det är bara några dagar dit;)

Ha en härlig kväll

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Hur långt är det från dig till Österlen?
Jag har i princip aldrig varit i Skåne, Malmö och Lilla Torg räknas liksom inte...

Kram åsa

Cattis sa...

Jag var på Österlen igårkväll, jagh är där på mindre än en timme när jag kör dit.

kramkram