VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 20 december 2010

Slut med att vara egoistisk

Jag pratade med min sponsor på väg till jobbet och det ar ett underbart fint samtal. Hon sa bl.a att det var positivt för min hälsa att jobba utomhus. Redan av denna kommentar kändes det bättre för mig. Jag har ett fint jobb som är positivt.
När jag jobbade kom en dam i 70 års-åldern och sa till mig "Det där är tråkigt" Jag svarade "Ja, det är det." Då sa hon: "Ja, det är tråkigt för alla som jobbar i detta väder" Då tänkte jag: Japp, det är det, det är faktiskt inte bara jag som jobbar utomhus. Nu är det slut med självömkan och egoism.

Jag har jobbat i 3 timmar vilket betyder att jag har 9 timmar kvar innan läggdags som jag kan göra vad jag vill med.

Summeringen av mina tre timmar utomhus är:

Jag är positiv igen för:

*Det är nyttigt med frisk luft som jag får i mitt arbete
*Mitt arbete är flexibelt, vilket betyder att jag har många timmar att välja själv att arbeta på.
*Jag har plogade vägar att köra på till mitt arbete, vilket betyder att jag behöver inte vara rädd för att få problem på vägen dit, som så många andra har i dagens snökaos i hela Sverige.
*Har en fantastisk chef som förstår mig och mitt gnäll=maken haha.

Jag önskar er en fortsatt fin dag - själv ska jag njuta av min dag hemma, inne, med det som jag vill och känner för - blir troligtvis städning och massor med mys.4 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Det låter härligt! Att vara positiv hjälper mot en hel del åkommor :)
Kram!

UllaJohanna sa...

Tummen upp, vännen!!!
Kram!!!

www.malinrocaahlgren.com sa...

Positiviten borde regera worldwide ;)

Cattis sa...

Ja, livet är så mycket underbart när jag kan vara positivt, synd bara att jag emellanåt trillar över på den negativa sidan...

kramkram