VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 12 december 2010

Humöret åkte ner ner ner


och jag är så ledsen,för min rygg blir inte bättre. Jag ska gå en lång runda med hundarna i skogen nu tillsammans med min syster och jag hoppas att det lättar lite inom mig även om ryggsmärtorna inte blir bättre.

Hoppas ni alla har en fin tredjeadvent - jag försöker...

2 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Har linkat med vovvarna idag... Att LIGGA på en kall betongtrappa och försöka skruva fast en kattlucka är inte någon höjdare... Synd att vi bor så långt ifrån varandra; annars kunde vi ha "linkat ihop"...

Hoppas det ger sig, vännen!
Stor varm medlidandekram!!!

Cattis sa...

Hade gärna linkat med dig varje dag... hade nog blivit många glada skratt. kramkram