VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 24 december 2010

Jag har tappat gnistan MEN God Jul önskar jag er allaJag hoppas ni alla får en fin jul.

Jag får se när jag bloggar igen, för gnistan är borta. Jag skriver kanske utförligare varför jag funderar på att sluta blogga efter helgerna, men jag vet inte om jag orkar, så vi får se.

Jag önskar er alla en fin kärleksfull jul, själv ska jag njuta tillsammans med den familj jag har som består av min egen + min systers familj och tillsamamns får vi en nykter underbar jul precis som vi är värda


4 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag önskar dig och din familj en riktigt god jul, kram Åsa

Anonym sa...

Hoppas du inte slutar att blogga. Men jag vet hur det är, när liksom all ork och inspiration rinner av en ibland.
Håller tummarna i alla fall, för att du inte slutar.

Önskar dej en fortsatt trevlig och myspysig jul!

AnnChristin sa...

Jag önskar dig en härlig julhelg. Julaftonen är förbi men det är fler dagar än så. Vila dig och njut av allt omkring dig. Du är väldigt flitig här på bloggen och visst kan man sluta att orka. Vila ett tag och kom tillbaka sedan. Som författare, vilket du är, så kliar det i fingrarna efter ett tag och man måste bara skriva. Skickar dig en stor kram och en uppmuntran att vara den du är.

Anneli Stålberg sa...

Jag hoppas att du snart hittar gnistan igen men framför allt hoppas jag att du får må bra.
Ha ett riktigt Gott Nytt År!
Kram!