VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 9 december 2010

Jag följde inte min plan

att skriva ett inlägg varje dag under december månad. När jag var ute och jobbade i måndags vred jag ryggen så jag grät av smärta. Jag fick be en dam om hjälp att flytta min stege för att kunna slutföra jobbet på detta ställe. Hon var vänlig och hjälpsam och jag tackade henne flera gånger för hjälpen. Jag kan inte ens ha armarna i luften när jag skriver på datorn för då gör det ont i ryggen. Jag måste luta underarmarna mot köksön för att kunna skriva. Det är mycket tråkigt för jag är van vid att vara rörlig och göra det jag vill och behöver göra. Det är fruktansvärt jobbigt att behöva be om hjälp hela tiden. Jag vill ju kunna klara mig själv.


Det jobbigaste är att jag tänkte börja springa idag igen efter ett litet (4 veckor) uppehåll. Det går inte, men jag hoppas jag kan springa med friskis på måndag. Det jag kom på i måndags innan jag vred till ryggen så det blev mycket värre (jag hade lite ont i ryggen fram tills i måndags) var att jag har varit smärtfri sedan jag började springa förra sommaren och nu när jag gav kroppen ett litet uppehåll kom smärtan tillbaka. Så jag bestämde mig då att min kropp är gjord för att springa, men jag får vänta lite tills den värsta smärtan har lagt sig. Jag går korta promenader med hundarna och så länge de går fint bredvid mig känns allt bara bra.Nu vidare till min skrivande värld. Nu är det mycket uppgifter som ska skrivas i skolan. En uppgift ska in i morgon i min skrivarkurs som jag läser på distans. Den uppgiften ska skrivas utifrån en miljö som vi besökt och studerat personerna där. Jag har skrivit en text där personerna befinner sig på Paddington station i London. Jag har skrivit klart den, men jag behöver såklart finputsa den lite till innan jag lämnar in den.

I min lärarutbildningen ska det skrivas fyra uppgifter som ska vara klara den 7 januari. Så det blir ett trevligt sista studentjullov detta. Jag får peppa mig med att det är mitt sista jullov som student, så går det säkert bra.

Idag är det ANNA-dagen. Grattis alla Annor.- min dotter, syster och systerdotter m.fl.
Idag är det 15 dagar tills tomten kommer

Idag är det 12 dagar tills det blir ljusare igen.

Jag önskar er alla en fin torsdag - själv ska jag göra det så lindrigt som möjligt för lilla ryggen.


4 kommentarer:

Anonym sa...

fy fabian för att ha ont i ryggen. Kände lite hugg i tisdags på jobbet, Men inte konstigt att det gjorde ont, så mycket snö jag skottat både hemma o på jobbet..
hoppas det släpper snart. Hjälper det inte om du ligger plant på golvet med fötterna på en stol eller om du "hänger" dig någonstans så kotorna kommer rätt?
Gubben kan väl "gunga" dig rätt genom att stå rygg mot rygg, ta armkrok och svänga upp dig på hans rygg och skaka till lite.. Eller det är kanske inte kotorna som jäklas?
Hoppas alla skolarbeten går bra!
kramkalas

Anneli Stålberg sa...

Usch, det låter jobbigt!
Hoppas att du snart blir helt bra igen.
Kram!

Cattis sa...

Tack, det känns lite bättre nu faktiskt... är ändå positiv, för det gör inte ont när jag sitter eller går, eller står. och det är jag glad över.

Anonym sa...

Bara 12 dagar? Härligt!

Ha en fin torsdagkväll!