VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 22 december 2010

Snart kommer tomten

det är bara två dagar kvar och spänningen är ooollliiiidlig för alla barn. Inte riktigt för mina barn för deras julklapp var Londonresan i höstas, men vi ska njuta tillsammans denna fina vita julafton ändå.

Idag blir det riktigt med mys inomhus hela dagen, för det går inte att arbeta ute i denna kylan. Så, idag blir det till att griljera skinkan och fortsätta städa lite. Jag städar lite varje dag för då känns det överkomligt för mig. Jag har mycket svårt att städa från morgonen till kvällen så jag gör på mitt eget lilla vis och det blir rent och fint hos oss ändå.


Jag ska njuta av denna dagen för nu blir det så att jag måste ut i morgon bitti och slutföra jobbet innan jul. Och sen har jag två fria dagar inne i värmen innan jag måste ut igen. Men efter nyår så blir det mindre jobb utomhus och det är det jag tänker på när jag är ute att det är sista slitet med dessa afficher. Jag ska fortsätta jobba med det men i mindre omfattning. Ni kan ju bara tänka er att vara ute i 4 timmar i kylan där alla objekt som ska afficheras står i 4dm snö samt högar med snö som skottats bort från parkeringar och dylikt, har samlats där jag måste ha min stege. Ibland är det med livet som insats när jag klättrar på stegen (inte riktigt, men det är ostadigt ibland). Jag är trött efter ett sånt pass, det kan ni vara säkra på, jag orkar inte ens virka för jag är så trött och matt i händerna efter detta slit

Nog gnällt om det, idag ska jag vara inomhus och avsluta dagen med en träff med en nyvunnen vän från alanon(12-stegsprogrm för anhöriga till alkoholister. Hon började där i våras och nu under hösten har det "klickat" mellan oss. En riktigt nära vän som jag bara älskar. Jag tror aldrig jag varit med om att det bara känns så här med en vän någongång tidigare i mitt liv. Bara med maken, sa det "klick" direkt och i det förhållandet är det bättre än någonsin.

Men nu var det alanonvännen jag skulle förklara hur underbart det är att träffa. Någon som förstår mina känslor och val jag gjort här i livet. Det är svårt att få den förståelsen från någon som inte är med i 12-stegsprogram. De kan oftast inte förstå varför jag inte har kontakt med mina föräldrar och de som känner mina föräldrar kan inte riktigt förstå att far är alkoholist. Men egentligen behöver de inte förstå heller, utan huvudsaken är att jag vet och att jag kan ge mig och min familj en lugn och fridfull jul utan ont i magen och ett ständigt kontrollerande var far befinner sig under kvällen. (kollar tomten ute=dricker, lägger i ved i pannan = dricker) det slipper vi nu och jag ser fram emot julen lika mycket i år som jag gjort de sista två åren utan dessa tankar. Första julen utan mina föräldrar var jobbig, men nu känns det så fridfullt inom mig och jag bara njuter.Vi har passerat årets mörkaste dag, fast det var ljust ändå med all denna vita, vackra snö som omger oss i hela landet.

MEN
Det är två dagar till tomten kommer OCH

Jag önskar er alla en underbar dag med mys, julstök och baravara tid oxå - själv ska jag njuta varje minut hela dagen4 kommentarer:

Anonym sa...

Nu är det bara en dag kvar..
Stackare som ska ut o jobba. Åsså snöar det som fasen oxå..
Men du får in o värma dig sen..
kramkalas

Cattis sa...

Japp, nu är det värmen som gäller... tills söndag då det är dags igen, men det ska jag inte tänka på idag, nu ska jag njuta...

kramkram

Anneli Stålberg sa...

God Jul och Gott Nytt År och Kram!

Anonym sa...

You will find many far foods as well as a ideas on the affiliate marketing website.
And this particular canon camera will be the last associated with an succumbing mate.
You'll be able plate display units in addition , trolleys intended for regen kitchen in addition stacking units but also place. What makes Shipped in Decor This Low quality?

Feel free to visit my website ... Cook pizza convection oven