VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 1 december 2010

Nedräkningen har börjat

Om 21 dagar blir det ljusare igen.Men det är även 24 dagar tills tomten kommer.

OCH jag hoppas innerligt att det inte ska vara kallt tills dess. Jag har lite arbete kvar att göra utomhus idag, men jag vet inte om det är för kallt för det.

Just nu myser jag inne i värmen, men hundarna behöver väl snart gå ut, men det blir ingen lång runda kan jag säga, för jag är övertygad om att de vill in i värmen så fort som möjligt.

Jag önskar er alla en finfin 1december och jag hoppas ni alla är varma - själv ska jag se till att vara varm även om jag måste vara ute.

3 kommentarer:

Pixi sa...

Jga hade tur som hittade gubens termobrallor för här har kommit 35 cm snö o det var tungrott att skotta ,jisses helt slut nu..så skönt att vara välklädd minsann,kram =)

Cattis sa...

Jag har makens scooteroverall när jag jobbar ute, och den är oxå superduper...

kramkram

UllaJohanna sa...

Gäller att se framåt ;)!!!

Kramen, vännen!!!