VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 4 december 2010

Lite vackert är det alltMEN det betyder inte att jag älskar det för det. Mitt jobb, som jag tjatar mycket om, tar bort glädjen över denna fantastiska vy. Eller egentligen är det deras dåliga produkter som tar bort glädjen. Men, jag gör så gott jag kan och sedan får det bli som det blir.

Idag blir det en tur neråt Österlen och det blir nog en vacker åktur. När den utflykten är gjord, blir nog på ca 5 timmar, är det mysfaktor för mig och mitt hem som gäller.Tjejkvällen igår var rolig och mysig. Men jag är ju en lite tråkig kvinna för jag vill ha mina rutiner, så jag går alltid hem vid 10. Men man(jag) står mig själv närmast och jag pressar inte mig för att andra tycker att jag ska vara uppe länge. Tycker de att jag är tråkig får de tycka det. Det tror jag i och för sig inte att de tycker, för de vet hur jag har det med sömnen och mitt jobb som oftast är på helgerna, så de säger aldrig något när jag åker tidigt. Så det är väl så äkta vänner fungerar.

Jag önskar er alla en fin lördag med hög mysfaktor - jag känner på mig att jag får en fin dag
Jag måste bara få skriva det igen, med tanke på hur jag mådde för en vecka sedan, jag känner mig så lycklig.Jag mår så bra. Jag älskar denna känslan och ska ta vara på den, så mycket jag kan.2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Ja, vad fint det är!

Cattis sa...

Mycket. Jag har varit nere på Österlen idag och det ÄR vackert, trots kaoset det åsamkar...