VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 15 december 2010

Det snöar igen

och ska så göra i tre dagar till. Jag går bara ut när det är min tur att rasta hundarna, vilket det är dagtid, sedan njuter jag inne i värmen med mina tända ljus och min julstämning som jag skapat (alldeles själv ;)).

Jag har otroligt mycket att skriva när det gäller mina skolarbeten, men jag känner mig inte stressad alls. Jag kan bara konstatera att jag gillar den känslan att intekännamigstressad. Jag pluggar lite varje dag, jag skriver ,lite varje dag och jag känner mig nöjd med det jag gör.

Idag är det:

9 dagar till julafton

6 dagar tills det blir ljusare igen


Jag hoppas ni alla får en fin onsdag - jag har fått en bra början, så jag tror att min dag blir bra.

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Detsamma önskar jag dig!