VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 20 december 2010

Jag har en jobbig vecka framför mig

för det är så kallt och jag har mycket utomhusarbete. Jag känner mig rätt depp just nu,men jag tror att det går över när jag bara kommer ut och får börja jobba.

Sen är jag väl nere känslomössigt inför julen eftersom det ger mig så mycket känslor om tidigare jular, hur jag önskar att jag fick fira jul och hur jag har valt att fira jul sedan 3 år tillbaka. Utan mina föräldrar= utan spriten. Även om jag inte ångrar mitt val betyder det inte att jag gör det smärtfritt. Jag får inte uppleva jular som jag vill uppleva dem, jag blir utan mina barn en extra dag för att den ska de fira med mormor och morfar. De får kramar, pussar och all uppmärksamhet, den kärlek som jag velat ha alla år som jag var barn, tonåring och vuxen. Den hade min mamma inte förmågan att ge mig, och det smärtar mig att se att hon helt plötsligt kan ge barnbarnen det som hennes egna barn (jag och min syster)behövde under sina uppväxtår.


Idag är det 4 dagar tills klapparna ska öppnas

OCH

i morgon är det årets mörkaste dag, sen vänder detJag önskar er en fin måndag denna fina jul-veckan - och jag ska göra så gott jag kan för att ge mig det själv.2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Heja Cattis, du gör det jättebra!

Cattis sa...

Tack Åsa, jag kämpar på...