VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 3 december 2010

Tjejfest

i kväll, men jag känner inte för det alls. Jag tycker inte att jag fått vara hemma i lugn och ro sedan jag kom hem. Jag vet att när jag väl kommer dit, blir det otroligt roligt att sitta fem tjejer och snacka några timmar.Vi firar ett år nu och jag hoppas att vi kan fortsätta med dessa träffarna tills vi blir lastgamla.

Just nu känner jag att jag landat på riktigt. Jag känner mig otroligt lycklig och är tacksam över min upplevelse i London och även att vara hemma igen. Förra veckan trodde jag inte att jag skulle få uppleva dessa lyckokänslorna, så jag är, såklart, fylld med tacksamhet idag.

Idag är det 19 dagar tills det vänder

Idag är det 21 dagar tills tomten kommer


Hoppas ni får en skön fredag med mycket mys - jag hoppas att jag med kan njuta av kvällen

Inga kommentarer: