VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 16 december 2010

Hur varmt har ni?

Min 16-åriga dotter säger flera gånger om dagen att hon fryser och att ALLA ANDRA har varmare än vad vi har inomhus. hon går alltid omkring i t-shirt.


Vilka har så varmt inomhus på vintern att ni kan gå omkring i t-shirt och njuta av värmen?

Ha en fortsatt bra torsdag - hoppas ni inte fryser, det gör inte jag för jag har kläder på mig som gör att jag är varm hela tiden


4 kommentarer:

tantO sa...

Här i huset ligger temperaturen på 16-17 grader om vi inte eldar inne, för då kan man få upp temeperaturen till nånstans 18-19 grader.

Jag har alltid minst dubbla lager kläder på om dagarna, och då är det stickat och fleece som gäller. Jag använder tom fuskpolo inne...

Det är jobbigt att frysa och det är jobbigt att gå omkring som ett bylte, men vad sjutton ska man göra när man bor i ett nästan hundra år gammalt hus? Det bara är så då.

Men snart är det sommar igen, och vi svettas och pustar och sitter i skuggan under äppel- och körsbärs- träd.

Anonym sa...

Har jag elementen på max, måste jag vrida ner dom, för här blir FÖR varmt!!!
Kramkalas

Cattis sa...

Vi har inte all golvvärme i huset klart för vi renoverar, men det är inget dottern frågar om, hon bara gnäller att hon fryser.

Japp, vi gnäller säkert snart nog att vi är för varma

kramkram

Ninas skrivarlya sa...

Jag är en frusen människa, och jag går omkring med raggsockar ända fram till maj och börjar med dem i september någon gång. Trots att vi har ca 20 grader inomhus. Källaren är lite svalare.