VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 1 april 2010

Mot Blåkulla

Då var det dags att packa käppen och fara iväg mot vackrare vyer. Min vy däremot blir vad den varit den sista tiden. Skriva, skrivutveckling, tänka, skriva - allt framför datorn i mitt lilla rum.

Men alla ni andra som ska mot nya härliga mål denna påsk önskar jag av hela mitt hjärta en Glad Påsk

Ni som kan, kan ju äta påskgodis för mig med, jag ska fortsätta mitt tillfrisknande genom att fortsätta vara utan socker och alla annan triggermat.


Ha en underbar skärtorsdag - det ska jag ha med att bli fin i håret hos frissan, med andra ord ska jag njuta av en härlig eftermiddag.

3 kommentarer:

Sara sa...

GLAD PÅSK min fina vän!

Kram!

Åsa Hellberg sa...

Tack det samma, Cattis!

Kram Åsa

Thessan sa...

Nu finns även en Påsk-Amis-Tävling på min blogg =)