VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 3 april 2010

Påsk - vad är det?


Påskafton eller en helt vanlig tisdag, det spelar ingen roll när man(jag) skriver examensarbete. Tid, tillfälle är vad jag läser om i mina böcker och det är precis vad jag ger mig själv. jag ger mig själv tid och jag tar tillfällena i akt när jag är hemma. Jag har visserligen sagt nej till allt umgänge denna vår eftersom jag anser att mitt examensarbete är absolut viktigast i mitt liv just nu. Förutom familjen såklart, men den träffar jag på kvällarna. Eftersom jag varit utbränd, måste jag vara rädd om mig och sätta gränser för mig om vad jag orkar med. En av dessa gränser är att inte bjuda hem en massa folk på middagar hela tiden. inte för att vi har så stort umgänge, men det kan stressa mig ändå. Jag går gärna bort och äter om vi går hem så jag kan sköta min sovklocka, men inga bjudningar här inteNu är vattenkokaren nerflyttad i mitt skrivarrum, så jag inte möter en massa(3) familjemedlemmar i köket som vill prata med mig, när jag bara vill göra lite nytt te.


Tekoppen och lilla teburken finns såklart oxå på plats.


Doftljuset sprider en härlig doft så det är bara att sätta igång att arbeta med texten som ska handla om skrivprocessen. Detta stycke som passar mitt intresse och engagemang alldeles perfekt.
Jag hoppas ni oxå får göra något som passar er och era intresse denna påskafton.

Ha en härlig lördag - det ska jag ha med mina bokstäver som handlar om skrivprocessen

5 kommentarer:

Thessan sa...

Glad Påsk!

Cyberpiska sa...

Härligt att göra precis så som man känner! Lycka till & Glad Påsk :)

Sara sa...

Så mysiga bilder!
Hoppas att er påskhelg är solig och härlig!

Många kramar

Anneli sa...

Här kommer jag och tittar in på din fina blogg.

Det verkar som du har det ganska mysigt på din arbetsplats.

Glad Påsk!

Anonym sa...

Tjo!
Verkar inte som om det är många som firar påsk.. Jag är en av dom.. Som du skrev, så är det som vilken dag som helst för mig...
Denna påsken ser jag enbart som lite extra ledighet och att vi hinner göra sånt som inte annars kanske blir gjort..

Din skrivhörna börjar ta form och det är gött!

kramkalas