VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 30 april 2010

Deadline idag

kl.12 ska jag senast skicka in det jag skrivit i mitt examensarbete. Jag var inne och kollade vårt forum och många hade skickat igår kväll. Synd att jag inte är färdig så att jag hade kunnat haft en bara-vara dag idag. Men jag ska gå igenom det sista och sedan skickar jag det. Arbetet ska ju inte vara klart det ska in för respons på måndag, men jag vill att det ska innehålla så mycket som möjligt för att få så bra respons som möjligt.

Ärligt talat så börjar jag bli rätt trött på elevers skrivutveckling nu. Men det bör jag inte vara för jag ska jobba med det i fyra veckor till. Jag är trött nu, hur trött ska jag då vara om fyra veckor?Jag hoppas ni alla får en skön Valborgsmässoafton - själv ska jag ligga på soffan ikväll

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Heja Cattis, fyra veckor till pallar du:)

Kram och önskar dig en härlig helg,
Åsa

Anonym sa...

Du får snart ta dig en miniweekend på ett hotell och vila upp dig o bara vara...
Men minns jag rätt, så är stugan i sikte!
Va rädd om dig o ha en trevlig Valborg!
kramkalas