VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.








Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.



Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 21 april 2010

Resereporter ?


Jaha, efter att ha läst en nyfunnen blogg så blev jag inspirerad att söka mig utomlands som resereporter. Man ska blogga och ta bilder från platsen där man är. Låter inte det spännande? Jag skulle skriva vem jg skulle ta med mig och då skrev jag min make såklart. Jag valde två resmål som jag redan varit på eftersom då har jag lättare för att blogga om stället.

Kanske detta är något för er andra oxå. Kolla HÄR då.




1 kommentar:

Tina sa...

Ååå, va spännande!! Lycka till vännen!
Kram Tina