VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 18 april 2010

Tårarna är torkade

på det lilla barnet som gråtit i flera dagar nu. Utmattningen var total igår eftermiddag och jag tom gät när jag läste alla era fina kommentarer.

TACK!!! det har verkligen värmt mig igår när det var så jobbigt. Men nu har jag samlat kraft, pratat med min underbara familj som stöttar mig i hela denna jobbiga process.

Det är inte så lätt att se sin mamma så ledsen och utmattad som mina barn gjort, men som tur är har jag inga problem med att prata med dem. Svårigheten ligger med maken. Där är det mer smärtsamt att prata och då låter jag bli. Otroligt destruktivt, men ett skydd för mig när jag har det jobbigt. Men nu är den blockeringen oxå borta och jag känner att denna dagen blir bra. Och den bör den bli för idag är det min födelsedag. Hipp Hipp Hurra för lilla mig idag.

Jag ställde in mitt "kalas" idag igår när jag mådde som sämst, men vi bestämde på kvällen när jag mådde lite bättre att det blir ett litet "kalas" på ett kondis i stan. Som sockerberoende med inget socker i kosten är det inte roligt att ha tårta hemma heller, så den enda tårtan jag har är de fina virkade tårtorna som jag gör själv.
Jag önskade mig ett par skor av maken och igår ville han ut och handla med mig, men som ett litet tjurigt, ledsamt barn ville jag inte ha några j-a skor eftersom de inte kunde lindra min smärta. MEN som den underbara maken han är kom han hem med presenkort i den skoaffär som jag bara älskar och det var på så mycket att jag kan köpa 2!!! par. Så jag ska nog be dem öppna affären idag, det gör de säkert tror ni inte det.Vad skönt att det är en bra dag idag, inte för att jag tror att smärtan är långt borta, men jag bryr mig inte om det. Idag mår jag bra och det tänker jag jobba med att göra hela denna dagen, för det är jag värd.

Ha en skön dag - det ska jag ha nu när jag verkligen gått in i 40+klubben


7 kommentarer:

Thessan sa...

Stort Grattis å massa kramar från mej å alla mina Amisar. Ny Amistävling finns på min blogg =)

Anonym sa...

Underbart att höra att du mår bättre idag...
Asa med dig gubben på ett AA möte, så han får lite inblick i saker och ting!!!
Grattis än en gång!!
kramkalas

Åsa Hellberg sa...

Grattis Cattis. Välkommen i 40+ klubben:)

Kram Åsa

Sara sa...

Stort grattis fina du!

Kram!

Uffematten sa...

Ett jättegrattis kommer express!!!

Stora födelsedagskramen!!!

Pysselkiisen sa...

Hipp Hipp Hurra!! Du förtjänar all lycka, hoppas du får en underbar födelsedag idag :)

Tina sa...

Hej vännen!!
Så skönt att du mår bättre & ett stort GRATTIS på födelsedagen!!
Varm kram Tina