VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 16 april 2010

Studierna i första hand idag

Nu är tårarna torkade och nya tag tas idag. Jag vet att det är sorgen som kommer ut när man gråter, men ibland önskar jag att den kunde stanna där den var för det är så otroligt jobbigt att gråta.

Jag ska inte hoppa av någonting, men det är intressant att bolla med tanken. Maken sa att om hälsan sa nej till studier kanske jag skulle ta en paus. Mitt svar blev: Hälsan säger nej till tvätt och disk. Om man lever 5 personer i ett hus och den yngsta är 14 ska jag inte behöva serva alla, anser jag. Samtidigt vet jag hur tonåringarna fungerar, hur de lever i sin lilla värld och blir förvånad när deras mamma har annat att göra än att tömma diskmaskinen, eftersom "du har ju varit hemma hela dagen"

Jag har anpassat hela mitt liv efter andra eftersom jag har varit så medberoende. Nu vägrar jag vara medberoende längre. Nu är det jag som är viktig. Jag har mitt lilla skrivarrrum, min dator och vattenkokaren, jag behöver inte mer för att få göra det jag vill - SKRIVA
Ha en skön dag - det ska jag se till att få

7 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Heja, heja och heja.
1/5 borde tillhöra dig:)

Kram åsa

Nina sa...

Jag har nyligen hittat till din blogg så jag vet inget om din bakgrund, men jag ser att du torkat tårarna och rest dig upp med lite "jävlaranamma" igen från vad det nu än var som var så jobbigt för dig. Skönt för dig och sätt dig själv främst nu!

Kram!

Cattis sa...

Ja, Åsa jag håller med inte mer eller mindre än 1/5. Trist att det ska vara så svårt att vara mamma och fru och sätta sig själv främst.

Ulrica sa...

BRA! Nya tag! Du måste ta vara på dig själv! Låt de andra hjälpa till och ta itu med saker och ting i hemmet, du har ett jätteviktigt jobb framför dig på skrivbordet. Massor av kramar

Nina sa...

Får jag nyfiket fråga vad du skriver om? Alltså vilken genre; deckare, romantik, ungdomsbok...?

Hoppas du får tid att skriva nu i helgen.

Kram

PS. Jag ska nog ta de rosa converse tror jag. ;)

PS 2: Jodå, jag börjar närma mig kärringstadiet med rasande hastighet. Haha.

Anneli sa...

Bra där!
Någon gång måste ju resten av familjen börja ta mer ansvar. Det är samma hemma hos oss men det går långsamt framåt :)

Kram!

Anonym sa...

Visste att du inte skulle ge upp!
Bra där Cattis!
Kramkalas