VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 27 april 2010

Känns redan bättre

Det var så tungt i morse när jag tänkte på allt mitt skrivande som jag har framför mig denna vecka, men redan efter två timmars skrivande känns det bättre. Det första stycket om skriftens historia är klart och nu håller jag på med inledningen. Det enda problem jag har att min markör hoppar rundor i dokumentet så helt plötsligt skriver jag på en annan rad. Lite, bara lite irriterande. Jag vet inte var felet är och eftersom jag inte är någon smartis när det gäller datorer och program får jag snällt radera när jag skrivit på fel ställe. Allting tar "lite" längre tid men men det går sakta framåt.


Ha en fortsatt bra dag - det ska jag ha


1 kommentar:

Tina sa...

Hej vännen!
Va skönt att du mådde bättre & att du kunde plugga! Hoppas du får en underbar Onsdag!!!
NattiNatt eller Godmorron =)
Kram Tina