VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 25 april 2010

I'm leaving my family again
5 veckors praktik på Svenska skolan i London. Hur häftigt som helst. Min dröm har blivit sann. Att få resa utomlands och vara där länge. Jag kan tänka mig ännu längre, men jag är hur lycklig som helst över detta. Jag har kämpat i över 7 månader med min högskola för att få besked eller hjälp att få en plats i Canterbury. Jag har fortfarande INTE fått besked från någon. Det tog ett dygn sen hade jag en plats på skolan i London. Så nu får the family klara sig utan mig i fem veckor. De måste helt enkelt det, eller hur?

Jag tänker åka i samband med novemberlovet så mina barn kan vara där med mig då och förhoppningsvis min make med såklart.

Klassträffen igår var helt underbar och jag pratade och skrattade i 7 timmar så rösten är inte så bra idag kan jag säga.

Jag har en studiefri dag idag och jag har snart virkat klart två stycken flickor som symboliserar min dotter och hennes bästa kompis som fortfarande ligger på sjukhuset. Hon ska få dem i morgon.

Nu ska vi snart göra färdigt min lilla dotters rum och hon kommer att bli så glad när hon kan flytta in där i morgon. Sen har vi "bara" ett rum till att göra vid.

Ha en härlig dag i solen - jag håller mig inomhus och jobbar


8 kommentarer:

Uffematten sa...

GRATTIS!!!!
Så jättehäftigt! Fem veckor i England...

Kramen!!!

Cattis sa...

Japp, hur häftigt som helst.Det pirrar i magen bara jag tänker på det.. ;)

Anneli sa...

Men vad roligt. Grattis!
Lite avis faktiskt. Jag älskar äventyr: )

Kram!

Åsa Hellberg sa...

Vad kul cattis!
Och angående familjen, du ammar väl inte fortfarande?:)

Anonym sa...

Jisses vad roligt!!!! Jättegrattis!! :)

Cattis sa...

Tack för gratulationerna.

Nej, Åsa, jag ammar inte ;) men du vet ju hur medberoende jag har varit och lite av det sitter väl kvar.... verkar det som....

Tina sa...

Men Underbara vän!! Grattis!!! Ååå, va roligt!! Så glad för din skull!!! Jippi!!! Grattis!!!!
Va spännande!! lycka till!

Hoppas din dotter mår bättre nu & att hennes kompis snart blir bra!!!

Varmaste kramen till underbar du!!
Tina

Sara sa...

Åh, så fantastiskt min vän! :)
Så glad för din skull!

Kram!