VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 26 april 2010

Nu är hjärnkontoret på G på riktigt

Veckorna i London till hösten är bestämda och jag fösöker få till boendet. Jag älskar den lägenheten som jag brukar bo i, men den blir för dyr om jag ska ha den alla veckorna, men jag hyr den nog när flickorna är hos mig.

Jag kan knappt fatta att jag ska till London IGEN. Vilken lyx.

Nu har jag varit på biblioteket och lånat fler böcker om skrivandet och de är på engelska såklart. Jag min 14-åriga dotter med mig och jag lyckades bli av med henne. Hon älskar böcker och hade alrig varit på högskolans bibliotek så hon bara försvann bland hyllorna. Jag fick messa henne och då var hon vid hylla 23. Hon är bara för underbar denna tös.

Nu ska jag ta tag i mina böcker och artiklar för jag har otroligt mycket att göra denna vecka. Det är intensiva skrivadagar innan det blir två studiefria dagar i helgen.

Ha en skön dag Har ni sol? - det har inte jag.

2 kommentarer:

BrevduvaEweLina sa...

Kan det kanske vara så att din dotter fått intresset efter sin mor?;)

Lycka till med allt!

Vänliga hälsningar EweLina

Anneli sa...

Vi har sol!

Kram!