VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 6 april 2010

Jobbat lite =mycket jobbigt


Det är inte roligt att jobba efter en maginfluensa, särskilt inte om man som jag har ett fysiskt jobb. Det är bra mycket lugnare att sitta framför datorn och skriva om elevers skrivutveckling. Det är tur att jag har en svåger som kan ställa upp och jobba när min kropp säger nej.

Så, nu är det dags för en ny kopp te och fram med dokumentet som handlar om all litteratur diskussion om datoranvändandet påverkar elevers skrivutveckling. En mycket intressant frågeställning om ni frågar mig. Frågar vi eleverna tycker de säkert inte likadant.

ha en bra dag i det lite varmare vädret som ni förhoppningsvis har fått - det ska jag göra sen.

1 kommentar:

Tina sa...

Hej vännen.
Å, vilken tur att han kunde hjälpa dig!!!
Jobbigt att ta igen sig efter en sån hyresgäst!!!
Skönt att du mår bättre =))
Varm kram Tina