VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 22 april 2010

Jag pluggar

och mattes älskling håller mig sällskap. Varje minut. Går jag upp och hämtar mig en kopp te, reser hon sig från denna sköna ställning för att inte förlora mig ur sikte. Det är helt underbart med dessa sällsklapsdjur. Jag vet inte vad som händer när de lämnar mig. Klarar jag mig utan en vovve? Som tur är ska de leva länge, länge till, så jag behöver inte oroa mig just nu. Nu lever jag i nuet och det känns bra.


Jag har suttit och letat mer litteratur till mitt examensarbete nu i två timmar, för man "bör" ha med sig engelsk litteratur oxå. Jag som hade valt den enkla vägen med svenska böcker och inga artiklar. Men se du, det var inte så bra. Så nu är de engelska böckerna hittade och jag ska "bara" söka lite artiklar.

Ha en skön solig dag - det ska jag ha i min källare.

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Vad fin hon är:)

Cattis sa...

Japp, det är hon. Matte ständiga skugga.:)

Nina sa...

Sööööt vovve!! Jag vill också ha ett djur, men vi är lite oense i familjen. Jag vill ha katt och maken vill ha hund. Av praktiska skäl väntar vi med djur, men åh vad det vore mysigt. :)Var glad över din söta lilla trasselsudd. :)