VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.








Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.



Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 1 april 2010

Sockerråttor

Eftersom jag inte äter godis sedan snart fyra år gillar jag inte heller att mina barn ska ta så mycket. De är sockerråttor hela högen(3st) och de är så gamla att de äter vad de själva vill. Därför behöver inte jag köpa hem extra till påsk, tycker jag.

Jag längtar efter att få tid till familjen denna helg, inte att äta av en massa onyttigt. Och sen må dåligt över det hela nästa vecka. Jag är fylld av tacksamhet att jag tagit ett beslut att tillfriskna från mitt matmissbruk och det är underbart befriande att inte känna sug eller längtan efter att äta. Jag brukar säga att jag redan ätit min dos av godis för resten av mitt liv.


Detta är så långt jag kommit med påskgodis och påskpynt. Troligtvis kommer det lite till för jag har virkat små påskägg som ska hänga någonstans.


Ha en fortsatt härlig skärtorsdag - snart ska jag in och trängas i stan, med alla de andra påskkärringarna

2 kommentarer:

Uffematten sa...

Kikar in och önskar dig en riktigt GLAD PÅSK!!!

Kramen!!!

Anonym sa...

Önskar GLAD PÅSK!!!!
Kramkalas (behöver nog inte skriva ut mitt namn)