VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 4 april 2010

Maginfluensa.... nej tack

Vilken tur att vi inte firar påsk så mycket iår, för nu blev det visst "lite" maginfluensa i familjen. Jag och min nyopererade make mår inte så bra i våra magar. Jag klarar det, men det är trist för maken.

Ha en fin söndag - jag ska försöka

4 kommentarer:

Tina sa...

ÅÅå, vännen.
Krya på er!!!
Varm kram till er båda!
Tina

Uffematten sa...

Kryapåerkramar!!!

Sara sa...

Uscha! Stora kryapådig-kram!!! Även till maken!

Tina sa...

Hej vännen.
Hur mår ni??
Tack söta för din hälsning & för att du röstade..jag har nämligen svår beslutångerst & kan aldrig bes mig, så oftast blir det INGET köp alls. & nu behöver jag ett par nya. Har bara ett par & de är egentligen mina jobbe skor..fniss.. skor är INTE mitt stora intresse...fniss..
Fniss.. det tar nog tid för mig att ro till skånelandet.. fniss.. igår kom jag nog ända ner till brevlådan..fniss..ca 50 meter """"""hihihihi....
Hoppas ni mår bättre idag!!
Kram Tina