VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 23 april 2010

Jag Är Trött idag


och gör verkligen så gott jag kan med mina engelska artiklar som jag ska ha med i mitt examensarbete. Jag hittade tre stycken igår på biblioteket varav en är på 23 sidor. Så jag har att bita idag. Tre engelska böcker hittade jag med som jag ska börja läsa. Allt detta måste vara klart och fint i min uppsats om en vecka.

Men det klarar jag såklart.

Ha en fin fredag - det ska jag ha med en liten fika på stan i eftermiddag

5 kommentarer:

Anneli sa...

Jag tycker att du är så stark. Med allt jobbigt som du har runt dig så är det inte konstigt att du är trött.

Ha en härlig kväll!

Kram!

Tina sa...

Hej vännen!!
Tack för din hälsning! Ja, nu drar jag i handbromsen =) Vi måste göra så mellan varven för att orka. Nu har det bara varit så mycket.. både kul & tråkigheter, som gjort att jag bara följt med vågen så att säga.
Men imorron är det Mässan & det ser jag verkligen fram mot!! =D
Jag håller med Anneli!! Tycker oxå du är stark & du är en fin vän tillpåköpet =) Blir så glad över dina sms, blogg & facebooks hälsningar ska du veta!!
DU värmer mitt hjärta!!
Va rädd om dig & önskar dig en fin helg!
Varm kram Tina

Sara sa...

Klart du klarar det! Heja! Och glöm inte att bara pyssla om dig mellan varven.

KRAM!

Nina sa...

Jobba inte ihjäl dig bara! Kram

BrevduvaEweLina sa...

Måste säga att jag gillade din inställning : " men det klarar jag såklart"..
sådant är alltid roligt att läsa!:)

Mvh EweLina