VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 5 april 2010

Back in Buisness

Jaha, då är det dags att ta tag i studierna igen. Jag hade planerat in en studiefri dag, MEN den var inte inplanerad med maginfluensan. Jag sov nästan hela dagen igår, lade mig igen kl 22 och sov till 7.20. Ni som följer mig här vet ju om mina sömnproblem så något stod inte rätt till igår. Jag drack inte en enda kopp te heller. Huelia, hur klarade kroppen det?

Idag är det lite bättre. Magen mår bättre och jag har varit ute på en lugn och fin cykeltur med hundarna. Nu ska jag försöka sitta lite med mina studier.

Tack för kryapåer hälsningarna.

Ha en härlig sista dag på påsken - jag ska försöka

2 kommentarer:

Uffematten sa...

Så jätteskönt att maginfluensan har gett med sig!
Och TACK för din kommentar! Den värmde!!!

Ha en fin dag med lagom pluggande :-).
Här är det kyligt och molnigt, men en lite längre runda med herrarna hund är inplanerad i eftermiddag...

Kramen!!!

Tina sa...

Hej vännen.
Å, va skönt att du mår bättre vännen. Blir så glad.
Ja, jisses hur klarade sig kroppen utan kaffet ?? =)
Va rädd om dig & studera lugnt & stilla & vila dig mellan varven!!!
Varm kram till dig fina vännen!
Tina