VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 9 april 2010

Sista scenen har påbörjats

Idag har jag gjort som Julia Cameron skriver. Gett mig tid att skriva några minuter. Hon hade rätt. Det blev några rader som är värdefulla för mig i mitt bokskrivande.

Jag ska göra vad jag kan för att fortsätta med detta och ge mig tiden och glädjen över att få ihop de sista scenerna i boken.

Idag ska jag skriva mer på examensarbetet och i eftermiddag ska jag till bästaste vännen för lite handledning om mitt arbete. Jag ska bolla lite frågor med henne och sen fortsätta skriva i morgon.

Jag hoppas ni får en fin dag och att den inte är riktigt lika grå(vädret) som min - jag ska göra vad jag kan för att få en fin grå fredag

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Man kan alltid glädja sig åt att det är just fredag:)

Kram Åsa

Cattis sa...

Fredagar är alltid underbara Åsa,
kramkram

Anneli sa...

Det låter som om du kommer att ha en bra dag, trots vädret.
Här är det också grått och trist.
Fredagar är härliga och man ser fram emot en skön helg.

Kram!