VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 14 april 2010

Seg start idag

men förhoppningsvis kommer jag igång så småningom. Jag vet att jag kanske borde ta någon ledig dag med mitt skrivande på examensarbetet, men det är så svårt när jag vill behålla lugnet inom mig och slippa den inre stressen. Jag ger mig en ledig dag när vi har annat på gång som är bokat under en dag. Som på söndag då jag verkligen ska gå in i 40+ klubben.

Idag blir det ingen lång studiedag heller eftersom jag ska på Vändpunkten idag. det börjar närma sig sitt slut och det känns lite konstigt faktiskt. Det som gjorde så ont inom mig för några veckor sedan känns alldeles underbart just nu.

Jag brukar köra lite tidigare när jag ska på Vändpunkten och göra ärende och bara vara och det ska jag göra även idag.

Solen skiner hos mig och vårblommorna syns överallt.

Jag hoppas ni oxå får en fin dag - jag ska göra vad jag kan för att få en

2 kommentarer:

Tina sa...

Hej vännen!!
Fyller du år på Söndag?? Isåfall säger jag GRATTIS!!!!
Ja, förstår att det kan bli tomt när vändpunkten är slut, men du finner nog bot på det =)
Jag är så trött jag oxå.. idag gick jag & la mig igen när sonen gick till skolan & vaknade vid 11. Jag som skulle stryka mm.. men nu får det va till imorron... idag jobbar jag eftermiddagen & borde gått ut i det underbara vädret.. men nä, orkar inte... ska göra mig redo för jobb nu!!
Va rädd om dig vännen!
Kram Tina

Anonym sa...

Förstår att du är "rädd" för att ta ett uppehåll och tappa takten.
Men det är inte fel att ha iaf EN dag utan studier..
Man behöver kvalitets tid både för sig själv och med familjen oxå!
Innan jag drog ner tempot inom Amway, så var det vanligt jobb o Amway 7 dar i veckan, all vaken tid.. Det funkar inte!
Sen avsattes en dag/vecka till att umgås med nära och kära och Gu, så gött det var..
Kramkalas