VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 29 april 2010

Skrivandet är nummet ett idag med

Det blir inga långa inlägg nu när jag har en deadline med min uppsats. Jag hatar deadlines, men de är ju nödvändiga ibland. Jag skriver och skriver, men ändå har jag mycket att göra. Jag lånar nya böcker som handlar om skrivandet och ska försöka få in dem idag fast jag ska skicka dokumentet i morgon. I vanliga fall vill jag var klar med min text en vecka innan deadline för då kan jag jobba med det språkliga den sista veckan, men så fungerar det inte just nu. Men jag kämpar på. Jag kämpar på oerhört kraftfullt, ska ni veta.

Ha en skön dag - jag skriver

2 kommentarer:

Sara sa...

Jag tänker på dig!

Kram!

BrevDuvaEweLina sa...

Ditt kämpande kommer nog ge resultat! :)