VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 31 mars 2010

Känner mig rätt ok idag

Jag ska plugga nu någon timme. Två skrivuppgifter ska lämnas in idag. En dialog som handlar om tre främlingar som sitter i samma tågkupé och tåget stannar. Hur löser de detta när dörren är låst? Den andra uppgiften är ett nyhetsbrev som ska lämnas in i den andra kursen. Det nyhetsbrevet är från min fiktiva garnshop. Jag kanske lär mig så mycket att jag startar en shop på nätet, vem vet.


Dessa uppgifter blir nummer ett innan jag tar tag i mitt examensarbete. Jag hoppas innerligt att jag hinner med det med, för då mår jag så gott inombords när jag är ett med min planering.

Jag ska träffa ledarna för Vänspunkten idag oxå för ett enskilt samtal en timme. Minnena som kommer upp till ytan ska de hjälpa mig med att sortera så min studiedag är inte särskilt lång idag. Men det gör ingenting för detta samtal gör säkert att jag kan få må ännu bättre och vem vill inte det? Jag känner mig gladare nu än för några veckor sedan så jag är övertygad om att processen har vänt. Som tur är för mig och min omgivning. Det är inte roligt att gå omkring och vara ledsen hela tiden.

Ha en skön dag - det ska jag se till att jag får

1 kommentar:

Pixi sa...

Skönt att det har vänt,har oxå en "vända" med vånda just nu ,men vet kjag problemet så hittar jag oxå lösningen,må gott o kram=)