VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 5 mars 2010

Solen skiner

och jag skriver. idag ska två uppgifter lämnas in i de skrivande kurserna jag läser utöver min lärarutbildning. Efter det kräver städningen min fokus för ikväll får jag besök av 4 tjejer som ska äta, prata, spela spel och eventuellt skratta lite.
I morgon bitti kommer mina älskade syskonbarn och ska vara här ett dygn. På kvällen är det nästa middag som ska bjudas på, när ett par kommer hit. På söndag förmiddag kommer underbara Ulrica som jag träffade på skrivarkursen i London i höstas.

Har jag bokat mycket denna helg? Ja, det har jag. Har ni?

Ha en underbar fredag - det ska jag ha


2 kommentarer:

Thessan sa...

Så underbart med solen!! Ha en bra helg!

Sara sa...

Hoppas din dag varit fylld med värme och glädje!
En riktigt fin helg önskar jag dig!

Varm kram