VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 23 mars 2010

Hårt arbete idag

därför kommer mitt dagliga inlägg nu.

Jag har varit ute i flera timmar och är rätt trött i kroppen. Jag ska köra och hämta den ena dottern klockan halv sju, sen ska jag iväg och svettas på friskis på ett danspass. Sen sover jag nog gott i natt.

I morgon ska jag skriva igen på mitt examensarbete. All min litteraturdel börjar bli klar. Ja, inte klar, men alla citat. Nu ska jag "bara" läsa in mig och sen skriva allt som en sammanhängande text. Nu kommer det verkliga jobbet. Nu ska all min fokus vara på det språkliga. Det jag älskar allra mest. Då kan det väl bara bli bra, eller?

Ha en fin tisdagskväll - det ska jag ha

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Jajamensan, det är ju din hemmabana!

kram åsa