VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 1 mars 2010

Äntligen töar snön

och det måste glädja många att det sker med en rasande fart nu tillsmmans med regnet som kommer

Många måste verkligen vara lyckliga nu MEN inte jag. Jag gillar inte gråväder, snösmältning och slask. Det passar inte mig i mitt arbete och det passar inte mig när jag rastar hundarna. Men, men vad gör väl det, det glädjer säkert desto fler eftersom det är SÅåå många som gnällt över snön och kylan.

Jag håller fast vid att det är vackrare med kyla blå himmel och sol. Ännu en vy från det vackra landskapet jag var i för några veckor sedan. Jag frågade maken om han visste var detta kort var tagit och han visste EXAKT var jag tagit det. I de områdena där han varit under hela sin barndom, så han kan varenda mm där.


Jag har varit ute och jobbat och frusit nu i två timmar. Nu blir det studier framför datorn och även lite litteratur ska läsas.

Kvällen ska jag använda till att frisera min lille hund så om hon hade vetat vad jag planerat för henne hade hon inte elgat i min säng som hon gör nu, det kan jag lova. Nu ska pälsen ryckas så att hon blir en söt liten vovve, men innan dess kommer hon att vara lite arg och sur på mig.

Ha en härlig måndag - det ska jag ha inomhus


4 kommentarer:

Sara sa...

Jag måste medge att jag är en av de som gläds åt att snön kanske ÄNTLIGEN försvinner. Sen håller jag med om att just den här perioden är trist- gråmulen och slaskig.

KRAM och ha en bra dag!

Anonym sa...

Vem gillar slask, regn o gråmulet väder?
Inte gillar jag snön heller, så den enda fördelen med vädret vi har nu är vetskapen att VÅREN är på g!!!!
Kramen
CH

Thessan sa...

Tack! Ja visst, äntligen så regnar det! Äntligen kommer snön smälta från mina takfönster så att jag ser ut igen och får in lite ljus och äntligen kommer jag att kunna öppna balkongdörren igen =)

Cattis sa...

Jaså, är det så det är Chrissie?? Jag trodde alla ni snöhatare älskade det vädret som var igår. Men egentligen vill ni hoppa direkt från snö och vinter till våren??

ha en bra dag vänner