VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 17 mars 2010

Trött på att plugga

så nu har jag bestämt mig för att om jag inte känner för att sitta med näsan i böckern idag ska jag inte göra det heller. Jag var trött hela dagen igår när jag jobbade och jag har inget minne av när jag var så trött senast. Jag tänker inte stressa mig när jag inte behöver det. Därför tänker jag ta hand om mig idag med att tillåta mig att göra det jag vill göra. Är det att ligga i sängen hela förmiddagen gör jag det, är det att virka gör jag det och vill jag sitta framför internet gör jag det.

Förmodligen blir det att städa mitt skrivarrum för det är jag sugen på att få fint just nu. Det känns mer inspirerande än att få ner en massa ord om elevers skrivutveckling - just nu. Jag tror att det känns lättare och mer inspirerande att plugga i morgon om jag tillåter mig att göra lite andra saker idag. Jag ska även ta mig tid att blogga lite på virkbloggen och på en annan blogg som jag är en del av. Även om det ger mig lite inre stress att inte plugga idag mår nog ändå kroppen bäst av att låta bli. Då får den bara vara idag utan att prestera en massa som den ändå inte gillar särskilt mycket.

Ja det blir spännande att se vad jag tar mig för idag - en sak är säker och det är att jag tänker bara göra det som kroppen vill.

Idag är det onsdag oxå och dags för Vändpunkten. Det har varit jobbiga minnen som ploppat upp den senaste veckan så det är lite jobbigt att gå dit, men skönt eftersom jag vet att jag är på rätt ställe med alla mina känslor.

Ha en fin onsdag - det ska jag ha

Inga kommentarer: