VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 11 mars 2010

Jag har snott

dotterns bild. hon är en fantastisk fotograf och just nu sitter jag vid barnens dator och hittade denna fina bild.
Shoppingturen är avklarad och det blev inte så mycket som jag hade hoppats på. Det är konstigt att jag inte hittar så mycket att handla när jag bestämt mig för att handla. När jag inte har några pengar vill jag köpa massor i butiken.

Nu ligger det färs i stekpannan på spisen som jag ska ha till lunch, sedan blir det vila innan jag ska skriva mer på mitt examensarbete.

Ha en fortsatt fin torsdag - jag ska göra så gott jag kan för att få det1 kommentar:

Thessan sa...

Tack! Vilken fin bild! Hur går det med uppsatsen?? ha en bra kväll