VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 10 mars 2010

Seg idag

skulle bara vilja ligga och njuta just nu. Jag känner mig otorligt trött, och det är säkert helgens intensiva tempo som kommer ifatt mig. Jag har läst de böckerna som jag bestämt, men efter det kröp jag ner under täcket en stund. Nu ska jag äta lunch innan jag tar en lugn stund tillsammans med dem innan det är dags för Vändpunkten.

Ha en fortsatt trevlig onsdag - det ska jag försöka att ha

Inga kommentarer: