VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 22 mars 2010

Pennan ska användas igen.Nu ska jag läsa och skriva igen. Jag mår ganska bra och ska nu fokusera på skrivandet under några timmar, innan jag ska ut och arbeta 2 timmar.


Boken jag läser nu är en av de bästa som jag läst som handlar om skrivprocessen. Jag har precis beställt den från bokus, för jag är övertygad om att jag kommer att få mycket hjälp av den i mitt framtida skrivande. Min dröm är att jobba med skrivandet, inte bara att skriva böcker utan med elever och andra som älskar att skriva.

Ha en underbar start på veckan - jag ska göra mitt bästa för att få det.

1 kommentar:

Uffematten sa...

Du är så härligt målmedveten!
Är nog lite avundsjuk ;-)! Tycker att jag aldrig riktigt kommer till skott med det jag vill...

Ha en underbar början på veckan!
Kramen!!!