VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 2 mars 2010

Idag skiner solen

och det är ju underbart. Det var roligare att jobba och det var roligare att cykla med hundarna idag än igår när det var gråväder och tö. Nu blir det ett kort inlägg och sedan måste jag vara student en stund.

Jag ska vara hemma idag förutom en liten tur i eftermiddag då vi ska välja golv till flickornas rum.

Det börjar lätta lite inombords och jag hoppas att det inte blir lika tungt igen någonsin, för det har varit fruktansvärt jobbiga dagar. Insikterna är jobbigast, som att inse att jag aldrig varit nummer ett för min mamma. Hur kan man skaffa barn utan att ha dem som nummer ett? Har någon ett bra svar på det? Fram med det i så fall.

Ha en underbar tisdag - det ska jag se till att ha

Inga kommentarer: