VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 21 mars 2010

Jag bara är

Idag bara är jag. Jag har jobbat i förmiddag och jag fick ta av mig mössan. Det var underbart skönt. Halsduken lades med i bilen och jag gick omkring och gillade mitt jobb samtidigt som fåglarna sjöng.

Jag har en hundfri dag ovan på allting. Kan man ha det bättre? Resterande familjen får ta hand om deras promenader idag och det är faktiskt deras uppgift eftersom jag sköter dem mån-fre. Eller hur?

Sedan jag kom hem har jag bara suttit och virkat. Helt underbart i tystnaden sitter jag. Jag ska läsa lite om skrivutvecklingen senare, men än så länge ska jag bara vara - ett tag till.

Ha det gott i kväll - det ska jag ha

2 kommentarer:

Tina sa...

Hej underbara du!!
Va skönt du haft det. Mysigt att bara strosa & sen sitta & virka i tystnad..låter så skönt.
När va det du planerade köra förbi ljungby? Om vi kunde få till en dejt då..hade varit sååå roligt.
Va rädd om dig & ha en underbar Måndag!
Kram Tina

Uffematten sa...

Det är klokt att ta sig tid att "bara vara"... Något man nog borde göra oftare...

Ha det gott!!!
Kramen!!!