VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 15 mars 2010

Underbara sol


Det är så härligt att veta att den skiner från en blå himmel. Jag är ju ena v dem som inte har lagt energi på alla nön vi haft, mer än när det har hindrat mig i mitt jobb. Jag har älskat denna vinter, jag vet knappt om jag vågar skriva det, men det är faktiskt så. Förlåt Chrissie, är vi fortfarande vänner??

Nu skiner solen och vi går mot vår, men för min del spelar det ingen roll om det är vitt på marken eller grönt så länge solen skiner. Klart jag lägntar till våren, men den kommer snart, det vet vi ju alla.

Ha en underbar dag i solen - det ska jag ha med vetskapen att den skiner utanför mitt skrivarrum.


2 kommentarer:

Anonym sa...

HAHA!!!
Ja, gumman, vi är fortfarande vänner!!!

Njut av solen! Det gör jag!!!

Kramkalas
/Chrissie

Sara sa...

Ja! Våren och ljuset är på väg tillbaka!

Kram!