VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 15 mars 2010

Ny vecka och nya timmar framför datorn för att skriva


Då är det dags att ta tag i skrivandet igen, efter två dagas paus. Det är underbart att släppa studierna under helgen och jag ska börja plugga under helgerna igen, men inte förrän de andra dagarna inte räcker till. Jag behöver verkligen helglugnet för att kunna slappna av lite.

Tapetseringen blev inte så mycket som vi hoppats på för när vi skulle tapetsera var det inte färdig spaklat eller slipat. Men vi städade bort lite renoveringssopor istället så vi fick lite gjort som var viktigt för att det ska bli klart här.

Nu ska vi mobilisera trupperna för om drygt en vecka ska maken operera ryggen så vi måste hinna med vissa saker innan dess. I helgen har vi samlat ihop några kompisar för att få ännu mera gjort.

Jag skrev inget inlägg igår och det är ovanligt för mig, men samtidigt skönt att inte vara så besatt att jag måste. Förra våren skulle det vara otänkbart. Då lade jag otroligt många timmar framför datorn, men det ha lugnat ner sig och det är skönt faktiskt. Men det är så att vara en beroendeperson, man byter bara beroende när man gör sig fri från det ena missbruket. När nu jag slutat missbruka mat och dricker inte sprit sedan 4 år tillbaka kan jag tycka att några timmar framför datorn inte gör så mycket. Bara jag har insikten och den har jag med mig varje dag.

Ha en underbar måndag - vecka - det ska jag ha med mitt skrivande

1 kommentar:

Pixi sa...

ja precis bara man e medveten om sina "laster" så e det lättare att hålla balans!! Önskar dej en underbar vecka!kram=)