VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 7 mars 2010

Inget skrivande i dag heller

Men, det kommer till att pratas otroligt mycket skrivande idag för jag får besök av min fina vän Ulrica som jag träffade i London i höstas. Hon bor i Skottland i vanliga fall, men är hemma på besök och idag får jag äran att tillbringa några timmar med henne.

Det kommer nog att bli otroligt mycket prat om den skrivande världen och alla hinder och möjligheter som finns i den.
Hur ser hennes skrivande ut? Hur ser mitt skrivande ut? Hur långt har vi kommit med våra bokprojekt?


Ja, allt detta kommer vi att diskutera idag och vem vet . Våra böcker kanske är "klara" vid dagens slut. Inte bara klara, kanske antagna och ute i bokhandlarna. Who knows? I alla fall i våra drömmar. Det är viktigt att veta att det kommer att bli så en dag. Hur lång vägen är dit, vet ingen, men det är väl värt att kämpa för, tycker jag. Men först måste boken bli klar, men som sagt, det blir den under dagen i våra boksamtal.

Sedan kommer vi givetvis att ha fantastiska skratt tillsammans, det är jag övertygad om.


Givetvis kommer det en rapport om hur våra världar ser ut efter denna dag. hur långt har vi kommit med böckerna? Kom tillbaka så får ni läsa om det i morgon.


Ha en underbar söndag - det vet jag att jag kommer att få3 kommentarer:

Torgil sa...

Låter som en bra dag. Hälsa Ulrica, vi har utbytt kommentarer om våra respektive manus. Har någon av er hört av Ann Ljungberg. Väntar på svar från henne?

Tina sa...

Hej vännen!!!♥ ♥ ♥
Underbara du!! Va roligt att du får en fin dag med fin vän!!!
Önskar dig en underbar Måndag & tänker på dig ska du veta!!
Kram Tina

Sara sa...

Ville mest titta förbi och ge dig en varm måndagskram och önska dig en fin dag!

Kram!